Sales Executive​

Picture1.png

OOCL Logistics is een onafhankelijke en neutrale logistieke dienstverlener welke wereldwijd opereert. Middels een netwerk van meer dan 130 eigen kantoren biedt

OOCL Logistics innovatieve logistieke en Supply Chain Management Services aan haar klanten. Dit kan betrekking hebben op zowel internationaal als op lokaal niveau. Het uitgangspunt is steeds gelijk: het bieden van de optimale oplossing voor elke klant.

OOCL Logistics (Europe) Ltd. is voor haar kantoor te Antwerpen op zoek naar een

Sales Executive​

Antwerpen │ 40 uur per week │ Bachelor │ Uitstekend salaris​

Functieomschrijving:

Als Sales Executive bent u in staat het commerciële beleid van de organisatie uit te voeren in Belgie. U stelt actieplannen op, stelt de juiste prioriteiten en gaat zelfstandig op zoek naar nieuwe klanten en kansen. U beheert bestaande accounts en weet relaties verder uit te bouwen en omzet te verhogen. U kunt zelfstandig werken, bent zowel binnen als buiten het kantoor actief met sales activiteiten, volgt de marktontwikkelingen en onderhandelt met leveranciers. U heeft ervaring met zee- en luchtvracht, warehousing & distribution en voldoende kennis van douane procedures. Daarnaast werkt u samen met (sales) collega's in zowel binnen- en buitenland. Tevens verwerkt u al uw activiteiten in ons CRM systeem.

Competenties

  • Bachelor werk- en denkniveau met een commerciële instelling.
  • U bent vertrouwd met (international) supply chain management services en met de verschillende vervoersmodaliteiten.
  • U heeft ten minste 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie opgedaan.
  • U beheerst de Nederlandse, Engelse en Franse taal in woord en geschrift.
  • Ruimte ervaring in MS Office applicaties.
  • We verwachten gedrevenheid, klantgerichtheid en organisatievermogen, alsmede goede communicatieve eigenschappen en overtuigingskracht. U bent in staat om prioriteiten te stellen.
  • U bent fulltime beschikbaar.

OOCL Logistics biedt:

Wij bieden een dynamische functie in een snel uitbreidende, internationale organisatie, waarin u zelf de verantwoordelijkheid draagt voor het bereiken van de gestelde doelstellingen. Naast een uitstekend salaris, een bedrijfswagen bieden wij ook goede bijkomende voorwaarden.

Indien u interesse heeft voor bovengenoemde functie, stuurt u uw CV en bijbehorende motivatie per email naar carine.van.cleemput@oocl.com.

OOCL Logistics (Europe) Limited
T.a.v. Mw. Carine van Cleemput
Italielei 124 – bus 99
Theater Building 1ste verdieping 
2000 Antwerpen

Meer informatie over OOCL Logistics vindt u op onze website: www.oocllogistics.com.​

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Logistiek, Scheepvaart Sales, Accountmanager, Supply Chain Management, Commercieel, Accountmanagement, Zeevracht, Luchtvracht